top of page
jon-tyson-r7PtuUBUlBQ-unsplash.jpg
logo transparant.png

Kunstgrasmagazijn en haar kunstgras

Grey Black Circle Hand Written Monogram Badge Logo (1).png

Al sinds 2012 zijn we vanuit onze thuisbasis te Wevelgem gepassioneerd bezig met kunstgras. Een snel veranderende groene wereld op gebied van ontwikkeling, kwaliteit, duurzaamheid en mogelijkheden. Heel wat van onze kunstgrassoorten benaderen inmiddels de realiteit en bieden meestal een oplossing voor toepassingen waar natuurlijk gras niet (ten volle) kan groeien. Mede door de warmer wordende zomers (= dor gazon) vindt het kunstgras iets makkelijker haar weg in de hedendaagse tuin.

Kunstgrasmagazijn levert een divers gamma aan soorten, perfect te integreren in elke tuin, op het dakterras, in de fitnessruimte, onder het speeltuig, op het balkon of langs het uitnodigende zwembad. Voor elke toepassing hebben we een passend stukje gras klaar liggen.

Misschien op zoek naar een niet doordeweeks gekleurd lapje kunstgras voor jouw interieur, winkelruimte of beursvloer? In ons Colora assortiment vind je ongetwijfeld het geschikte kleurtje dat zorgt voor die finishing touch.

Ons kunstgras, afkomstig van producenten uit de Benelux, wordt zorgvuldig gekozen en geselecteerd volgens vezelstructuur, uitzicht, samenstelling en feeling. In-house worden ze geklasseerd onder de noemer HQG (High Quality Grass), vandaar ook onze 10 jaar garantie op alle geleverde kwaliteiten.

Kom dus vlug even bij ons langs voor een koffie en ervaar het kunst(ig)gras in levende lijve!

bottom of page